Kuva tiimistämme

Missio


"Missiomme on luoda palvelu, joka kokoaa Suomen lukioiden, ammattikorkeakoulujen ja yliopistojen sisäänpääsyrajat samalle sivulle helppolukuiseen ja ymmärrettävään muotoon."


Visio


"Visiossamme kannustamme ihmisiä kouluttautumaan lisäämällä tietoisuutta eri koulutusmahdollisuuksista."

Trinode Software Oy

- Jos ei taidolla niin onnella ja Googlella


Sivusto korkeakouluun.com on Trinode Software Oy:n ensimmäinen projekti. Trinode on elämänsä ensimmäisiä askelia ottava tietoteknisiin ratkaisuihin keskittyvä ohjelmistoalan yritys. Trinoden tehtävänä on ensivaiheessa luoda toimiva konsepti hakuprosessin helpottamiseksi Suomen yliopistoihin ja laajentaa sen jälkeen lukioihin ja kevään 2021 aikana vielä ammattikorkeakouluihin. Tarkoituksena tämän jälkeen on osallistua myös muiden elämää helpottavien ratkaisujen luontiin.

Henkilökuva Miikka Kirsilästä

Miikka Kirsilä

miikka.kirsila@tuta.io

LinkedIn

Toisen vuoden matematiikan ja systeemitieteiden opiskelija Aalto-yliopistosta. Vastasi projektin front-endin kokoonparsimisesta. Kun sivustoa ensimmisen kerran suunniteltiin, Miikka lupasi luoda sen alle kuudessa tunnissa todellisen työmäärän ollessa useita kuukausia. Oli aina valmis uhraamaan aivokapasiteettia matematiikan opiskelusta projektille.

Henkilökuva Joonas Räikkösestä

Joonas Räikkönen

joonas.raikkonen@gmail.com

LinkedIn

Toisen vuoden tuotantotalouden opiskelija Aalto-yliopistosta. Projektin armoton työmyyrä, jonka Telegram-viestit kello kolmelta aamuyöllä eivät enää hetkauttaneet ketään projektin lähestyessä loppua. Tiettävästi ei tarvitse unta lainkaan. Joonas osallistui projektissa oikeastaan kaikkeen ja oli kantava voima, kun muita kyllästytti (tai nukutti).

Henkilökuva Jere Niemestä

Jere Niemi

jere.niemi@aalto.fi

LinkedIn

Myöskin toisen vuoden matematiikan ja systeemitieteiden opiskelija Aalto-yliopistosta. Oli projektin back-endin alullepanija, mutta väsähti ennen aikojaan ja otti tämän takia kolmannen tekijän projektiin mukaan. Toimi loppupuolella armottomana piikittelijänä ja graafisena suunnittelijana. "Aika paljon sä loppujen lopuksi osaat siihen nähden kuinka pihalla oot", luonnehti Miikka Jeren osaamisesta projektin loppupuolella.

korkeakouluun.com yliopistolaskuri ei tällä hetkellä näytä niitä Suomen yliopistohakukohteita joihin vaaditaan todistusvalinnan lisäksi pääsy- tai soveltuvuuskoe. Sivuston tekijät eivät takaa laskurin käyttämien tietojen tai tulosten oikeellisuutta. Sivustolla käytetään evästeitä. Lisätietoja täältä.